Automechanikos sektoriaus naujienos ir ateities tendencijos – didžiausioje specializuotoje parodoje „Automechanika 2024“, rugsėjo 10-14 dienomis, Frankfurte

Šis ruduo – ypatingas visiems, veikiantiems automobilių remonto, restauracijos, dažymo, automobilių detalių bei kitose susijusiose veiklose. Jau rugsėjo 10-14 dienomis, Frankfurto parodų rūmuose, duris atvers dalyvių ir lankytojų kiekiu didžiausia, specializuota, automechanikos sektoriaus naujienas ir rinkos tendencijas pristatanti paroda „Automechanika 2024“.

Paroda „Automechanika 2024“ – tai unikali proga vienoje vietoje sutikti stipriausius ir didžiausius rinkos lyderius iš viso pasaulio, renginiuose ir praktinėse dirbtuvėse – pasisemti praktikos ir vertingų patarimų iš geriausių specialistų, seminaruose ir renginiuose – įgauti žinių apie automechanikos sektoriaus naujienas, laukiančias netolimoje ateityje.

Pagrindinis dėmesys – tvarumo idėjoms, skaitmenizacijai ir inovacijoms automechanikos srityje

Specializuota automobilių ir automechanikos sektoriaus produktų paroda „Automechanika 2024“ – tai renginys, pristatantis išskirtinai platų asortimentą automobilių remontui, restauracijai, priežiūrai skirtų produktų grupių. Parodoje „Automechanika 2024“ lankytojus pasitiks moderniausi, ateities tendencijas atliepiantys automobilinių priedai bei aksesuarai, produktai automobilių kėbulo remontui ir dažymui, moderniausios priemonės bei įranga automobilių vidaus ir išorės plovimui ir atnaujinimui, automobilių diagnostikos bei elektronikos sprendimai, automobilių dalys ir komponentai, ratai, padangos ir daug kitų automobilių sektoriaus naujienų.

2024-ųjų rugsėjo 10-14 Frankfurte vykstančioje parodoje, ypatingas dėmesys bus skiriamas diskutuoti apie skaitmenizacijos įtaką automobilių rinkos plėtrai ir ateičiai, inovacijų pritaikymą bei tvarumo idėjų laikymąsi bei diegimą automobilių pramonės bei remonto srityse.

Tarptautiška erdvė naujiems verslo kontaktams ir plėtrai bei kasmet viršijami lankytojų lūkesčiai

Paroda „Automechanika 2024“ – tai puiki vieta užmegzti tarptautinius verslas-verslui ryšius, susitikti su automechanikos ir automobilių rinkos lyderiais bei – atrasti dar tik naujai į rinką žengiančius, inovatyvius verslus iš viso pasaulio. Praėjusioje – 2022 m. parodoje „Automechanika“ – buvo sulaukta net 2 804 dalyvių atvykusių iš 70 pasaulio šalių. Per keturias parodos dienas, „Automechanika 2022“ aplankė 78 000 lankytojų iš net 175 šalių visame pasaulyje.

Remiantis parodos „Automechanika 2022“ statistika (ši paroda – vyksta kas dvejus metus), parodoje net 66 proc. lankytojų buvo užsienio svečiai ir net 92 proc. visų lankytojų buvo patenkinti paroda. Beveik kiekvienas (93 proc.) lankytojas nurodė, kad liko patenkintas parodoje vykusiais renginiais, seminarais, dirbtuvėmis ir mielai rekomenduotų šią parodą aplankyti savo kolegoms ar partneriams. 

Taigi, galima teigti, kad ši specializuota paroda ne tik suteikia progą sutikti automechanikos srities kolegas iš viso pasaulio, bet ir atspindi rinkos naujienas ir ateities tendencijas, ir svarbiausiai – atliepia ir patenkina lankytojų poreikius bei lūkesčius.

Paroda „Automechanika 2024“ – tai ne tik tūkstančiai dalyvių iš viso pasaulio, bet ir – specializuoti renginiai automobilių ir automechanikos sričių profesionalams ir mėgėjams. Lankytojų lauks diskusijos tvarumo, skaitmenizacijos, inovacijų temomis, seminarai, praktiniai užsiėmimai bei dirbtuvės.

Nepraleiskite progos sužinoti visas artėjančių dviejų metų naujienas dinamiškame automechanikos pasaulyje – įsigykite bilietą į parodą jau dabar.

Daugiau informacijos apie parodą galite rasti: ČIA.