„Alpina“ Тоkijo parodoje parodė „B7 BiTurbo Long“

1

Tarptautinėje Tokijo automobilių parodoje, kuri šiuo metu vyksta Japonijos sostinėje, Vakarų gamintojus atstovauja tik trys prekės ženklai. Tai kompanija „Lotus“, demonstruojanti „tamsiąją“ Exige modelio versiją, apie kurią jau rašėme, „Caterham Cars“, kuris demonstruoja tris paskutiniuosius savo modelius: Superlight R300 EU4 (premjera Japonijoje), CSR 175 EU4 (pasaulinė premjera) ir Roadsport EU4 bei Vokietijos gamintojas „Alpina“.

Tokijo parodoje vokiečiai parodė modelį Alpina B7 BiTurbo Long, sukurtą pagal pailgintą 7 serijos BMW modelio bazės versiją. Tiesa, pagrindinis skirtumas nuo paprastosios B7 BiTurbo, parodytos dar Ženevos parodoje, yra tik ilgesnis kėbulas.

Po variklio dangčiu mašinoje įmontuotas 4.4 litrų, aštuonių cilindrų su dvejomis turbinomis variklis, pasiekiantis 507 arklio galias. Automobilis varomas galiniais ratais, jame įmontuota šešių pakopų automatinė pavarų dėžė. Kompanijos inžinieriai pakeitė mašinos pakabą.

Iš išorės nuo bavariško „septintuko“ Alpina B7 BiTurbo Long skiriasi masyviu priekiniu buferiu ir 21 colio dydžio ratais, o taip pat interjero dizainu.

www.auto-bild.lt